Tekstbureau Checkpoint‎

Net dat beetje meer!

Waarom ik?

TEKSTBUREAU CHECKPOINT? NOOIT VAN GEHOORD

Nooit gehoord van Tekstbureau Checkpoint? Oei, daar heb ik dan nog een slag in te maken. Ergens niet heel gek, naamsbekendheid krijgen heeft tijd en veel energie nodig. Tekstbureau Checkpoint is gestart met haar activiteiten in januari 2015. Heel fijn vanuit mijn eigen zolderkamer in Hoogeveen.

Terwijl ik al verschillende blogs schrijf voor diverse opdrachtgevers, webteksten corrigeer en herschrijf, probeer ik zoveel mogelijk actief te zijn op social media, wat in deze tijd een belangrijke vorm van marketing is. Daar hebben ondernemers elkaar voor nodig! Volg jij mij al? Ik zal jouw social ook volgen en delen, zo helpen we elkaar.
 

NIET ALLEEN TEKSTSCHRIJVER, EDITOR OF COPYWRITER

Nee, ik ben niet alleen een tekstschrijver, editor of copywriter. Ik heb verschillende opleidingen gedaan, zoals Sociaal Pedagogisch Werk en Detailhandel. Dat maakt dat wanneer ik niet achter mijn computer zit, pedagogisch medewerker ben bij de meest geweldige peuters in Hoogeveen, maar ook marketing, management en teamwork hebben mijn aandacht.

Verder ben ik voortdurend bezig om mezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang en dat wil ik te allen tijde voorkomen. Vandaar dat ik ook tijd investeer in bijbelstudies en heb ik een certificaat Life Coach in ‘the pocket’. Een enorm verschil in interesses dus. En daar zit juist mijn kracht! Met mijn brede visie krijg je altijd een tekst op maat.

Ik ben ruimdenkend, ik kan jouw gedachten op de juiste manier verwoorden en ik denk graag mee. Mijn gedachten zal ik dan ook niet voor me houden. Alles om jouw teksten, jouw verslaglegging of jouw website tot zijn recht te laten komen. Dit alles bij elkaar maakt dat één van mijn samenwerkingspartners de slogan voor Tekstbureau Checkpoint heeft bedacht. ‘Net dat beetje meer’.

Wil je weten wie de bedenker van mijn slogan is en is jouw website in zijn totaliteit aan vervanging toe? Check dan zeker even de website van De Raaf Media.


AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Mijn naam is Wendy van der Meer, woonachtig in Hoogeveen, Drenthe. Ik ben geboren met de eigenschap me snel te vervelen en wil altijd bezig zijn.

Omdat ik een zeer kritisch oog heb voor spelling en grammatica, ben je bij mij aan het goede adres voor een foutloze tekst voor jouw onderneming.
Tekstbureau Checkpoint ondersteunt voornamelijk bedrijven met het tekstuele gedeelte van marketing en public relations, zoals (krant)artikelen, nieuwsbrieven, columns, blogs, websites, flyers, (uitrol)banners, social media en mailing.

Doordat Tekstbureau Checkpoint een eenmansbedrijf is, heb je altijd contact met één en dezelfde persoon. Dit maakt het contact persoonlijk en de lijnen zijn altijd kort.

 

Tekstbureau Checkpoint‎ nieuwsbrief

Blijf op de hoogte