Tekstbureau Checkpoint‎

Net dat beetje meer

Samenwerken

Afbeelding bij Samenwerken

 

 

Samenwerken is iets wat ik heel belangrijk vind. Daarom vind ik goed contact ook zo belangrijk. Het liefst ‘face-to’face’, zodat we elkaar even gezien hebben en dus van elkaar een beetje beter kunnen inschatten wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Meteen een afspraak met mij maken? Gezellig, ik houd wel van een kopje koffie. Drink jij liever thee, dan doe ik misschien wel met je mee.

Met deze mensen ondervind ik al een leuke samenwerking, misschien kunnen zij ook iets voor jou betekenen?

 

Menno Rigterink.
Klantspotter en Bureau Social Media

Erg sympathieke man met een duidelijke visie, uit de buurt van Amsterdam. Recht voor zijn raap en dol op pinguïns. Hij heeft erg veel ervaring in de verkoop, in marketing en nog zo veel meer. Zeer actief op social media en gelukkig maar, gezien zijn vakgebied. Kijk niet raar op dat hij je ineens belt naar aanleiding van een Tweet die jij hebt geplaatst op Twitter. Menno kan ontzettend veel voor je betekenen als het gaat om marketingstrategieën. Mijn eerste, echte opdrachtgever, dus die heeft wel een speciaal plekje bij me.


Rita Wegner.
Wegner Design House

Rita wist mijn talenten te benoemen en mij wakker te schudden. "Wendy, jij kunt hier je werk van maken!" waren letterlijk de woorden die zij gebruikte. Ze heeft me gemotiveerd en gesteund in mijn proces tot ondernemerschap. Nog altijd weet zij mij aan het denken te zetten en haalt het beste in mijzelf naar boven. Zelf barst ze ook van het talent en weet ze elke gedachte die jij hebt om te zetten in beeld. Rita Wegner ontwerpt logo's en complete huisstijlen en is een geweldige fotografe! Ze maakt van jouw idee een groot succes.


Mariska Walsma.
KantoorKei 

Als ik Mariska niet had, werd de Belastingdienst horendol van mij en ik van hen. Dan lagen op mijn bureau stapels papier waar ik geen overzicht in heb. Dan was mijn administratie een puinhoop geweest en was ik misschien allang gestopt met Checkpoint.
Mariska heb ik ontmoet op de Lokale Ondernemersdagen in Hoogeveen en dat was meteen een match. Met alle vertrouwen breng ik mijn administratie naar haar kantoor in de Parmentier in Hoogeveen en de btw aangiftes zijn nu nooit meer veel te vroeg bij de Belastingdienst. Mariska denkt mee, denkt verder en maakt het mij zo makkelijk mogelijk. In de Parmentier zitten trouwens nog meer leuke ondernemers. Loop eens naar binnen om ze te ontmoeten.


Mark de Raaf.
De Raaf Media

Mark doet zijn naam echt eer aan. De ideeën vliegen door zijn hoofd en voor elk probleem, bouwt hij letterlijk een oplossing. Hij heeft alle kennis in huis als het gaat om het programmeren en bouwen van websites en apps. Zo heeft hij al hele leuke concepten lopen waar ik aan mag meewerken, zoals therapeutenwebsite.nl. Mijn website heeft hij ook gebouwd. Ziet er super uit toch? Strak, snel, een eigen, razendsnel en gebruiksvriendelijk CMS en van alle gemakken voorzien. Al zijn klanten kunnen meteen van zijn nieuwste tools genieten, dus je website blijft op elk gebied up-to-date.

 

 

Tekstbureau Checkpoint‎ nieuwsbrief

Blijf op de hoogte