Tekstbureau Checkpoint‎

Net dat beetje meer

Blog service

Afbeelding bij Blog service

Ik blog, jij blogt, wij bloggen. En dat is hard werken, want met één blog ben je er nog niet. Als jij jouw producten of diensten via het wereldwijde web onder de aandacht wil brengen, dan is een blog op regelmatige basis een zeer goed idee. Ja, daar gaat inderdaad wat tijd, energie en aandacht in zitten. En nee, niet alle ondernemers zitten daar op te wachten.

Dat begrijp ik volledig, ik zit bijvoorbeeld niet op mijn administratie te wachten en die besteed ik daarom ook volledig uit. Daar is de KantoorKei weer super goed in. Zelf schrijf ik liever. Daarom bied ik jouw organisatie mijn blogservice aan. Waarom ik het bloggen zo leuk en belangrijk vind? Het is zo leuk, omdat ondernemers gepassioneerd zijn over hun producten of diensten. Zij hebben altijd wel wat te vertellen en dus te delen. Ik help je om dat ‘op papier’ te krijgen. Door te bloggen krijg je als ondernemer contact met je lezers. Bovendien is bloggen de ideale manier om via social media bezoekers naar jouw website te krijgen. Elke bezoeker op je website is een lead. Natuurlijk zullen het in het begin voornamelijk bekenden, vrienden en familie zijn die de blogs zullen lezen en delen, maar als hier genoeg blogs en tijd in geïnvesteerd worden, zal het lezersaantal en dus je bezoekersaantal groeien. Alle begin is lastig, maar met liefde, vertrouwen, tijd en geduld gaan we samen een heel eind komen.
 

Wat kost zo’n blogservice nou?                                                                                                                    Laten we bloggen!

                                               
 

Blog 5 sollicitatietips

Lees meer

Blog CR7 De Cristiano Ronaldo Ondergoedlijn

Lees meer

Blog Wat heeft jouw website met SEO te maken?

Lees meer

Blog Winterdip

Lees meer

Het doel van een tekst

Lees meer

Tekstbureau Checkpoint‎ nieuwsbrief

Blijf op de hoogte